Dansekurs

Videregående zouk

Dette er vårt tilbud for dem som har vært gjennom grunnteknikkene. Her lærer man lengre og mer avanserte kombinasjoner, en rekke elegante kroppsbevegelser, samt musikalitet.

Nybegynnerkurs i salsa

På kurset får man en solid innføring i den veletablerte og populære dansen. I løpet av et semester vil en person uten danseerfaring bli klar til å innta dansegulvet i både inn- og utland.

Nybegynnerkurs i zouk

Her gis en innføring i grunnteknikkene i zouk og ulike måter å isolere kroppen. Man lærer også enkle kombinasjoner som gjør suksess på dansegulvet. Grunnkurset er verdifullt for både nybegynnere og dem som allerede har danset en stund.Privattimer

Privattimer legges opp etter den enkeltes ønsker og behov. Dette gjør at man får raskere forståelse for dansen. For best mulig læringsutbytte anbefaler vi å kombinere ordinære kurs med privattimer. Vi underviser i zouk, salsa og bachata. Kontakt oss for å avtale tid, sted og pris.

Bachata

Bachata er sensuell dans fra Den dominikanske republikk. Den er enkel å komme i gang med og danses ofte på salsakvelder. På dette kurset lærer man de viktigste teknikkene og de mest anvendelige kombinasjonene slik at man kan ta i bruk dansen med en gang.

Videregående salsa

På dette kurset vil man lære mer avanserte teknikker, lengere kombinasjoner, samt stilfulle bevegelser for solodansing. Det vil også legges mer vekt på styling for både kvinner og menn.